Kathleen in allerlaatste show van K3?

k3 showDe K3-fans van het eerste uur zitten al maanden te hopen op een eenmalige reünie van Kathleen Aerts (37) met Karen en Kristel, en de kans wordt groter dat hun wens in vervulling zal gaan, aldus de Belgische website nieuwsblad.be . Ze vernamen uit goede bron dat Kathleen betrokken zal worden bij de allerlaatste show van de ‘oude K3’ op 8 mei in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

De website schrijft verder;  Toen Kathleen in november de grote afwezige was bij de finale van K3 ZoektK3, waar Hanne, Marthe en Klaasje als opvolgsters aangeduid werden, klonk op de sociale media heel wat bittere kritiek. Veel fans vonden het een schande dat Kathleen totaal over het hoofd gezien werd – op een korte vermelding in het dankwoordje van Kristel na. Ze vonden dat de voormalige K3-zangeres minstens ook even in de bloemetjes gezet had moeten worden, omdat zij tenslotte zelfs langer dan Josje deel uitmaakte van K3. Gert Verhulst verklaarde toen dat VTM en Studio 100 Kathleen wel degelijk uitgenodigd hadden, maar dat “Kathleen om bepaalde redenen niet aanwezig kon zijn”. Achteraf bleek waarom. Kathleen had wat gezondheidsproblemen, maar er was nog iets: ze wou haar dementerende moeder nog enkele mooie maanden bezorgen in Zuid-Afrika en was met haar gezin en haar moeder naar ginder getrokken.

Optredens

Maar in mei zal Kathleen na een maandenlange afwezigheid weer in het land zijn, zo valt ook af te leiden uit haar Facebookpagina, waarop staat dat ze in mei te boeken is voor “spetterende optredens” en lezingen over haar boek Voor Altijd mijn Mama. Het is dus heel waarschijnlijk dat ze aanwezig zal zijn tijdens de laatste show van haar ex-collega’s Karen en Kristel. Of ze gewoon mee in de bloemetjes gezet wordt, of zelfs een K3-hit zal meezingen, is nog niet bekend. Bij Studio 100 willen ze daar nog niets over verklappen. “In die allerlaatste show zullen ­allerlei verrassingen zitten. Verrassingen waar zelfs Karen, Kristel en Josje nog niets van afweten”, klinkt het geheimzinnig.

Bron ; http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160329_02209414