Jubileumshow & Albumpresentatie Lytse Hille zeer geslaagd.

lytse hille sel 630dspGisteren schudde inderdaad ‘het Hart van Friesland’ en de tegenwoordige woonplaats van Lytse Hille op zijn grondvesten! Naast het 10-jarige jubileum van de zanger, werd ook het nieuwe album gepresenteerd.   Samen met duizenden bezoekers en diverse artiesten, waaronder Joey Hartkamp. Jannes, Harten 10, René Karst en vele anderen, werd dit gisteren in Drachten gevierd.

Het album is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp. Het album niet alleen in het Nederlands is uitgevoerd, maar ook in Lytse’s eigen Friese taal.

Lytse Hille kijkt op dit moment dankbaar terug naar de afgelopen 10 jaar. Het zijn jaren waarin hij veel heeft geleerd. De zanger heeft het besef gekregen welk een bevoorrecht mens hij is om dit mooie werk, wat als een hobby begonnen is, te mogen doen. Niet veel mensen kunnen dat zeggen. Hille; “En dat, lieve mensen, komt mede door jullie. Maar ook door stations als Radio NL, Radio Continu, Omrop Fryslan en vele anderen! Dankzij jullie vertrouwen en steun in mij! Niet alleen als zanger Lytse Hille, maar ook zeker als de mens Hille de Vries. Grote dank daarvoor! En nu op naar de volgende 10 jaar! Die wij hopelijk allemaal in goede gezondheid mogen beleven!”

 

lytse hille sel 630dsp