JUBILEUMJAAR 20 JAAR JAN SMIT BEGINT MET EEN NUMMER 1-HIT

JanSmit_DeHoeken_iTVandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit getiteld ‘De Hoeken Van De Kamer’ verschenen. Deze kersverse single-release luidt het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in. ‘20 Jaar Jan Smit’ staat in het teken van bijzondere releases, acties en een uitgebreide Elfstedentour waar de aankomende week meer nieuws over naar buiten zal komen. ‘20 jaar Jan Smit’ gaan we vieren!‘ De hoeken van de kamer’ heeft reeds de nummer 1 positie in de iTunes charts weten te veroveren.

 

‘De Hoeken Van De Kamer’ is geschreven door o.a. Jan zelf en zijn vaste bandlid Edwin de Groot. De track is geproduceerd door Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en een tikje ondeugend. “Ik wil graag mijn fans blij maken met liedjes die ze in volle borst kunnen meezingen en ‘De hoeken van de kamer’ gaat ze zeker niet teleurstellen” aldus Jan Smit.

Vandaag zal ook de bijbehorende videoclip gereleased worden. De video is opgenomen in Hotel Arena en Jantjes Verjaardag. Hij zal vandaag exclusief te zien zijn op Telegraaf.nl.