JOEY HARTKAMP EN VELE BEKENDE NEDERLANDERS SLAAN INEEN!

samen staan we sterkDat zanger Joey Hartkamp een druk baasje is, is te zien op Social Media. Onlangs kondigde hij de presentatie van zijn nieuwe single ‘Dans met me mee’ aan die op 15 april verschijnt en ondertussen heeft de Arnhemse zanger samen met Petra Willems van SMB Willems en zijn broer en manager Michael Hartkamp een eigen stichting opgericht waarmee zij zich actief gaan inzetten voor goede doelen.

 

 

Het is het gevolg van een succesvolle Charity Golf Event in 2015 waarbij er een cheque van €15.000 aan KWF Kankerbestrijding is gedoneerd. Ook dit jaar worden de handen ineen geslagen om opnieuw geld in te zamelen.

“Als artiest reis je heel het land door en kom je in aanraking met veel mensen. Ook zij die het niet altijd hebben getroffen. Het doet mij telkens weer beseffen dat niets belangrijker is dan gezondheid en geluk. Ik ben daarom bijzonder trots dat wij met Stichting Samen Slaan We Sterk ons hiervoor kunnen inzetten. Aldus Joey.

Op vrijdag 20 mei ’16 vind de eerste officiële Samen Slaan We Sterk dag plaats op Golfbaan Landgoed Welderen. Op deze dag zullen ook andere bekende Nederlanders waaronder Ernst Daniel Smid, Diederik Jekel en Chiel van Praag zich inzetten voor de stichting. De dag zal worden afgesloten met een feestavond waarbij er optredens zijn van Thomas Berge, Helemaal Hollands, Alex, Emile Hartkamp en natuurlijk gastheer Joey Hartkamp zelf.

Voor meer informatie bekijk de website www.SamenSlaanWeSterk.nl

 

samen staan we sterk