JESSICA MALFAIT LAAT HET ECHTE LEVENSLIED SPREKEN !

jessica malfaitEind van dit jaar viert Jessica Malfait haar 20-jarig artiestenjubileum. Als u bedenkt dat de Bredase over ruim een maand pas dertig wordt, leert de rekensom dat ze al vóór haar tiende verjaardag met muziek bezig moet zijn geweest. Dat klopt, eerst als presentatrice van haar eigen piraten-zender, niet veel later is ze trots op haar eerste single ‘Wie danst met mij’. Twintig jaar later, aan de vooravond dus van dat jubileum, staat de Brabantse zangeres op het punt haar nieuwe single ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ te lanceren.

 

Jessica maakte na een periode van vier jaar in 2012 haar comeback in de muziekbusiness. In Jolanda Clement van JC Event / JC Records vond Jessica een betrouwbare partner om de draad weer op te pakken. Singles als ‘Baila Mi Amor’, en zeker de door Jeffrey Weber geschreven levensliedjes als ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’ en ‘Jij Kan Me Maken, Jij Kan Me Breken’ oogsten veel waardering van zowel publiek als de media.

Op 3 april a.s. zal Jessica haar nieuwe single ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ officieel aan het publiek gaan voorgestellen. In Hotel-Café-Zaal De Kwast in St. Willebrord zal Frank van Etten symbolisch het eerste exemplaar uitreiken aan de zangeres. Tijdens de feestelijke releaseparty gepresenteerd door Eric van Eeten, zullen vanaf 15:00 uur artiesten als Jack van Raamsdonk, Manfred Jongenelis, Driekes Hoekstra, Bob Offenberg, Catharina Hulters, Angesz, Nick Koot, Crist Coppens en Chris Haverman op het podium verschijnen.

De nieuwe single is wederom geschreven en gecomponeerd door Jeffrey Weber. Hij kwam er zelfs speciaal voor over van de Canarische Eilanden om Jessica te treffen, en het proces van de productie afkomstig uit de studio van Manfred Jongenelis, te begeleiden. ‘Spreken Is Zilver, Maar Zwijgen Is Goud’ is een veelbelovend volks, vlot en modern levenslied dat vanaf begin april zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zal zijn. Iets om écht naar uit te kijken!