Jeroen van Broekhoven single ‘Verliefd’

JeroenVanBroekhoven verliefdEindelijk komt de eerste single “Verliefd” van Jeroen van Broekhoven uit op het STC Records label. Een nieuwe Nederlandstalige zanger op een nieuw platenlabel. Al vanaf zijn jeugd wilde Jeroen entertainer worden. Als kleine jongen deed hij mee aan playbackshows op school. Later, waar dan ook ter wereld, pakte hij de microfoon bij elke karaoke show.
Vanaf zijn 18e is hij zijn eigen liedjes gaan schrijven en die werden op vrienden- en familiefeestjes ten gehore gebracht en altijd met gejuich ontvangen en meegezongen. Vorig jaar kreeg hij het aanbod van zijn leven. Verliefd, dat moet worden opgenomen, zo werd er gezegd. Zelfs toen hij het liedje in Spanje tijdens een vakantie op een terrasje speelde zongen en dansten de Spanjaarden, die geen idée hadden waar het liedje over gaat, luidkeels mee. Hij heeft zich verzekerd van een professioneel team om zich heen en ze zijn stuk voor stuk verliefd op “Verliefd” geworden. Er is een prachtige clip gemaakt, die vanaf 16 maart op de bekende media is te bewonderen. Jeroen zegt: “Het worden spannende tijden en er zullen nog veel liedjes volgen.

Verliefd is nu verkrijgbaar en legal te downloaden op de bekende platforms.

Alle links zijn te vinden op www.jeroenvanbroekhoven.nl
Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl