Janneke de Roo komt met nieuwe single

janneke de roo als ik weg gaAl meer dan tien jaar is Janneke de Roo als solo zangeres niet meer weg te denken in de vaderlandse showbizz. Wekelijks betreedt ze meerdere malen ergens in het land het podium. Of het nu een dorpsfeest is of een personeelsfeest Janneke de Roo is een graag geziene zangeres. Dat is ook terug te horen op de radiozenders want haar singles worden volop gedraaid bij de zenders in Nederland en Vlaanderen.

 

In de afgelopen jaren heeft Janneke de Roo met veel van jaar singles noteringen gehad in landelijke hitlijsten. De nieuwe single heeft ook alles in zich om omarmd te worden. “Als ik weg ga” is een van oorsprong Iers nummer die door haar zelf van een Nederlandse tekst is voorzien en  Ruud Sligchers  zorgde voor de muziek terwijl Terry West de productie in  handen heeft genomen. Een geweldig nummer , haar vele fans zullen weer verrast zijn terwijl er mede door dit nummer weer vele nieuwe fans bijkomen. “Als ik weg ga” is vanaf woensdag te downloaden via de diverse download sites en te beluisteren via Spotify e.d. Uiteraard ook verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaken.