Itamar Van ’t Ent – Voorgoed voorbij

Itamar Van 't Ent - Voorgoed voorbij (Front)Itamar Van’t Ent is voor velen inmiddels geen onbekende meer. De 29 jarige, in Rotterdam geboren zanger, is pas 3 jaar geleden aan zijn zangcarrière begonnen. Al snel werd hij ontdekt in het bekende cafe Bolle Jan in Amsterdam, waarna zijn carrière pas echt goed op stoom kwam.

 

Itamar is vooral bekend van de cover “Jij bent niet meer de man van toen” van Frank van Etten. Met een Amsterdamse vader en een Rotterdamse moeder zit het volkslied in zijn bloed. Met de nieuwe single “Voorgoed Voorbij” kiest hij een nieuwe richting in zijn carrière. Het nummer mag de noemer levenslied vol trots dragen, maar dan wel in de 2.0 versie van deze tijd.

Het afgelopen jaar heeft hij opgetreden in vele cafés door heel Nederland tot zelfs over de grens in het Spaanse Carihuela. Een van de hoogtepunten dit jaar was zijn optreden tijdens het Amsterdamse Jordaan Festival!

In samenwerking met componist/tekstschrijver Jeroen Englebert en Studio Arnold Mühren is er de afgelopen tijd gewerkt aan de opnames van deze prachtige nieuwe single. Itamar is daarin professioneel begeleid door Jeroen Englebert & Ingrid Simons als backingvocals en Bert Meulendijk op gitaar. De engineering ligt in handen van Patrick Mühren.

Met trots presenteert hij Zondag 20 maart zijn nieuwe single “Voorgoed Voorbij” aan het grote publiek. Het eerste exemplaar zal uitgereikt worden door Mario Mulder (bekend van Bloed Zweet & Tranen). De release zal gevierd worden met een spetterende feestavond in de Sir Winston Music & Entertainment club met tal van gastoptredens.
De release en digitale promotie wordt worden uitgevoerd door het label UltimateDisk.nl van Maurice Edelenbosch en de plug door Score Promotions. De single wordt uiteraard begeleid door een videoclip waarvan de productie in handen is van Oerlemans Muziek Producties.