Holland zingt Hazes ook in 2017 in de Ziggo Dome

holland zingt hazes 2017Vorig weekend was in de Ziggo Dome Amsterdam de vierde editie van Holland zingt Hazes met  Roxeanne Hazes, André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Peter Beense, Lange Frans, Sjors van der Panne en Jamai!   Ook in 2017 komt Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome.

Na het succes van de afgelopen vier jaar, maakt producent Stage Entertainment bekend dat de Ziggo Dome op 23, 24 en 25 maart 2017 voor het vijfde jaar op rij de deuren opent van de grootste bruine kroeg van Nederland. Later dit jaar wordt de line-up bekend gemaakt.  Tickets voor deze jubileumeditie zijn vandaag vanaf 20.00 uur verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.

Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Met een succesvolle musical, een film en de jaarlijks uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten blijft het publiek de volkszanger omarmen. Deze jubileumeditie sluit hier dan ook naadloos op aan. “Hazes is en blijft de basis”, aldus trotse dochter Roxeanne. “We krijgen nog steeds zoveel enthousiaste reacties en het vertrouwen van papa’s fans dat we nu al vooruit kunnen kijken naar een volgende editie. De komende dagen gaan we er met alle artiesten en natuurlijk het publiek een knalfeest van maken. Hoe fijn is het dan dat we dit feest af kunnen sluiten met: Tot in 2017!”.

 

Tickets voor Holland Zingt Hazes 2017 zijn vandaag, vanaf 20.00 uur, verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.

http://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/holland-zingt-hazes/