‘Mijn Hart’ is de nieuwe single van Demy de Groot

demy de groot mijn hartOp zondag 3 april zal de CD single ‘Mijn Hart’ van Demy de Groot gepresenteerd worden. Vanaf 18.00 uur zal de inloop zijn met optredens van o.a Chris Cohen, Riny Valentijn, Arno Kolenbrander, Bob Offenberg en Duo Royet. De perspresentatie zelf zal vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur plaatsvinden. Presentator van de avond is Robin Royce.

 

Locatie: Cafe Schieweg, Schieweg 158, 3038 BH Rotterdam
Datum en tijd: Zondag 3 april 2016, vanaf 18.00 uur

Programma avond :
20:00 uur – 23.00 uur: Welkom en optredens van de volgende artiesten: Mario Mulder (Haagse Hazes), Justine Pelmelay, Jeffrey Kuipers en Lou Prince

21.00 uur: Start overhandiging – overhandiging 1e exemplaar aan Demy de Groot door Kim Holland die op ludieke wijze de CD zal overhandigen. Demy zingt zijn nieuwe single ‘Mijn Hart’. Justine Pelmelay die samen met haar vriendin Stella in het achtergrondkoor meezingt op de single, is ook aanwezig en zal op de avond optreden.