Nieuwe single FRANK VERKOOYEN

frank verkoo persZijn thuisbasis, het podium en zijn studio, het zijn de plekken waar Frank Verkooyen zich als een vis in het water voelt. Zeg je ‘Frank Verkooyen’ dan zeg je.. Feest & Gezelligheid en die ingrediënten zie en hoor je steevast terug op zijn liedjes en bij z’n optredens.

 

In februari 2014 startte de zanger met het evenement Frank & Friends en onlangs vond in zijn woonplaats Breda alweer de vierde editie plaats van dit spektakel. Een volle bak en naast Frank Verkooyen optredens van grote namen binnen het circuit, zorgden 13 maart jl. weer voor een ware happening.

De muzikale duizendpoot leverde vorig jaar de singles ’Het Wordt Vast Een Mooie Zomer’ en ‘Leef Maar’ af. De gloednieuwe single ‘Geluk’ zal binnenkort verschijnen op het jonge label: Nationale Artiesten Parade. De verrassende single zal begin april uitkomen, is geproduceerd door Frank zelf en is uiteraard opgenomen in studio The Boom! Music. De bijbehorende videoclip zal één deze dagen worden geschoten in een sfeervol kasteel in Brabant.