Femke Hengeveld komt met een single IK LAAT JE GAAN.

femke hengeveld hoesAl op zeer jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke Hengeveld zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op 12 jarige leeftijd en sindsdien is ze verkocht en wilde haar droom waar maken. Vanaf haar 17e is het dat Femke regelmatig het podium betreedt op bruiloften en partijen en zich in de kijker speelt bij diverse partijen. Ze werd gevraagd om auditie te doen bij een 12 koppige soulband en vele optredens volgden.

Vanaf haar 20e wilde ze solo het podium op en richt ze daar ook volledig op zonder af en toe als zangeres ook op te treden met de coverband Monroo. Heel het land toert ze af met deze populaire band . En het valt perfect te combineren met haar solocarrière. De solocarrière is succesvol en vraag naar een cd wordt steeds groter. In 2016 is het dan ‘ eindelijk’ zover. Femke Hengeveld komt met een single IK LAAT JE GAAN. Een succesvolle start , de reacties zijn lovend. IK LAAT JE GAAN is verkrijgbaar via de reguliere cd speciaal zaken – de download sites en streaming sites. En van het nummer is een schitterende clip ‘ geschoten’ die succesvol meedraait bij de diverse (clip) zenders. Kortom Femke Hengeveld een naam om te onthouden.