Evert Wolters jaagt dromen na

evert wolters dromen De nieuwe single van Evert Wolters is gebaseerd op één van zijn levensmotto’s: Jaag je dromen na. Dit is ook waar de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ over gaat. “Iedereen die mij volgt op de sociale media kan zien dat ik zoveel mogelijk mijn dromen probeer na te jagen”, vertelt Evert Wolters. Volgens de zanger moet je leven alsof er geen morgen is.

 

Daarop heeft Martin Sterken de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ geschreven. Een vrolijk, maar relaxt nummer met reggae-invloeden.

Een aantal van Evert Wolters’ dromen zijn al vervuld. De 25e jarige zanger is in 2014 afgereisd naar Las Vegas en in 2015 naar Los Angeles. Op 26 maart 2016 komt er weer een droom uit voor de Drent. Dan brengt hij zijn nieuwe album uit, waarvan ‘Alsof morgen niet bestaat’ de voorloper is.