Eerste album ‘Stap voor Stap’ van Henk Dissel een feit

henk dissel Stap Voor StapVanaf vandaag is het lang verwachte album van Henk Dissel getiteld ‘Stap voor Stap’ een feit. Het album ‘Stap voor Stap’ bevat 14 tracks en een bonus cd met 9 remixen. Na 8 jaar hard aan de weg timmeren mag Henk Dissel dit weekend dan eindelijk zijn eerste album in ontvangst nemen. Ondersteund door de succesvolle single ‘Hou van mij’ is Henk Dissel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.
8 jaar geleden bracht Henk zijn allereerste single uit tijdens zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy. In de jaren die volgden raakte alles in een stroomversnelling. Er kwamen singles uit zoals: ‘Lange Nacht’, ‘Een Bom’, ‘Dansen’ en natuurlijk ‘Stap voor Stap’. Liedjes die van jong tot oud worden meegezongen.

Zijn video’s zijn honderdduizenden keren bekeken op YouTube waarvan een bom al meer dan 2 miljoen views heeft. Wat daarop volgde was een geweldig volle agenda met elk jaar weer zo’n 250 optredens. Zo mocht Henk optreden tijdens grote events als Toppers in Concert, de TROS-muziekfeesten, Piratenfestijnen en mocht hij in grote zalen staan als Ahoy en de Brabanthallen. Ook het buitenland heeft veelvuldig mogen genieten van Henk zijn zangkunsten.

Om de release van het album te vieren geeft Henk in combinatie met live-band dit weekend twee uitverkochte concerten in studio A12 te Bunnik met o.a. gasten als Roy Donders, Lee Towers & Lange Frans.