DUTCH VALLEY MAAKT VOLLEDIGE LINE UP BEKEND!

Dutch Valley 2Vandaag maakte de organisatie van het gezelligste feest van Nederland de volledige line up bekend. Verdeeld over 9 podia zullen op 20 augustus tussen 13.00 – 23.00 uur meer dan 115 artiesten en acts deze zomer optreden in Velsen Valley Spaarnwoude. Recordaantal van 15 acts op mainstage, meer dan 115 artiesten en acts in totaal.

 

Dutch Valley Mainstage programmering

Op de mainstage worden De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Nielson, Memphis Maniacs en De Loco Loco Discoshow aan de late middag en avondprogrammering toegevoegd. Eerder maakte de organisatie al de middagprogrammering van de mainstage bekend. In een aaneengesloten 2,5 uur durende Mega Jukebox show treden tussen 13.45 – 16.45 uur Het Goede Doel, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Waylon, Glennis Grace, Lange Frans, Andre Hazes junior, 3JS en Gerard Joling onder begeleiding van de Marcel Fisser band op. Bovendien heeft de organisatie als klap op de vuurpijl op de mainstage plek ingeruimd voor een grote MYSTERY ACT. Welke dit is wordt op 27 juni bekend gemaakt. In totaal zullen op 20 augustus het recordaantal van 16 acts en artiesten hun opwachting maken op de mainstage van Dutch Valley.

 

Naast de mainstage line up worden de volgende namen bekend gemaakt:

HipHop Stage

Ronnie Flex, Cho, Adje, SFB, Def P ft Nico Noot, Je Broer, Jaziah, Broederliefde, SBMG, De Likt, De Kraaien

GO! Apres Ski stage

FeestDJ Ruud (1 hr set), Kraantje Pappie, Wolter Kroes, Joey Matsoe Matsoe, DJ Tony Star, Rob Ronalds, Jordiz, Die Tolle Leute, DJ Timmie Tirol, Ronald Engel, de Snollebollekes, Thorsten von Lippe Biesterveld, Het Feest Team, De Lawineboys, de Supertolle Schlager Schwestern, Tom Haver, Marco Kraats

Bij ons in de Jordaan/ Cafe Nol Stage

Ronald Engel, Andre Hazes Junior, Peter Beense, Tino Martin, Robert Leroy, Dario, Pascal Redeker, Eddy Walsh, Daan Daantje, Danny Nicolay, Hans Kap, Ernest van Hartingsveldt, Frans Halsema

Heroes Uncovered Stage (coverbands, rock)

Amy Winehouse, Doe Maar, Adele, Top2000 Band, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Metallicas, Grumpy Old Men, Tamar Tieleman

Radio 10FM – 80’s & 90’s Stage, powered by Discotrain

Ruth Jacott, Glennis Grace, Party Animals, Lindo Duvall

Rene Verkerk, DJ Sven, Bo Bellow, DJ Martin Boer, DJ Johan, DJ Dennis Harink

Mega Piraten Stage

Jannes, Jan en Anny, Jacques Herb, Peter Beense, Henk Dissel, Roy Donders, Monique Smit, Stef Ekkel, Sieneke, Koos Alberts, Lesley Williams, Belinda, Gebroeders Ko, Thomas Berge, Alex, Vinzzent, Ancora, Django Wagner, Bonnie St Clair, Stad en Land, Helemaal Hollands, John de Bever, Otto Lagerfett, Henk Dissel, Marco den Hollander, Frank van Etten, Gino Graus, Leo Nardel, Dikdakkers, Imca Marina, Rene Karst, Roy van Eldik, Edwin van Hoevelaak, Joey Hartkamp, Hessel Wijkstra, Ferry Goorden, Willy Oosterhuis

BN’er Stage

Ruben van der Meer, Dennis van der Geest, StukTV (Giel, Thomas – MC Stefan), Manuel Broekman & Geza Weisz, Dave Roelvink, Sasha Visser, Ruud Feltkamp

Tim en Faab stage

Dj’s Tim en Faab

 

Kaartverkoop

Early bird tickets werden in een recordtijd van 2,5 uur uitverkocht. Reguliere tickets voor Dutch Valley zijn exclusief te koop via www.dutchvalley.nl/tickets en kosten euro 35,- excl fee. Naast reguliere tickets zijn er ook De Luxe tickets en Kids Tickets verkrijgbaar.