Dragqueen zangeres Rose Murphy schildert mee aan Victory Boogie Woogie

rose muDragqueen zangeres Rose Murphy gaat voor het goede doel mee schilderen  aan een replica van Mondriaans schilderij Victory Boogie Woogie. Doel van dit project is financiële steun aan Health Promoters, Gezondheidseducatie in Zuid Afrika. Zij is niet de enige die een klein stukje van het schilderij mag  invullen; tal van bekende Nederlanders gingen haar voor, zoals ;

Ahmed Aboutaleb, André van Duin, Erica Terpstra, Ernst Daniel Smith en Karin Bloemen. De opbrengst van het schilderij gaat naar de Zuid-Afrikaanse organisatie Health Promotors, die er educatieve gezondheidsprojecten mee financiert.

Informatie
Aanstaande woensdag pakt Rose het penseel op om haar aandeel in het schilderwerk te leveren. Dit zal plaatsvinden om 12.00 uur in De Cantharel te Apeldoorn. Daar zal ook het initiatiefnemer Frank Faessen van Art Center De Raay informatie geven over het project. U bent hierbij uitgenodigd om dit mee te maken en hier over in uw programma aandacht aan te besteden.

 

2