Douwe Bob naar Metropool Hengelo.

douwe bob by marita 150In mei komt Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album gaat hij in oktober, november en december op tour langs zijn favoriete zalen in Nederland.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Komend jaar vertegenwoordigt hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm (met Slow down, zie de clip hieronder!), speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”.

Douwe Bob Metropool 4 november . Kaarten ; http://www.ticketmaster.nl/event/162407?CAMEFROM=METROPOOL&brand=nl_metropool