Concert K-otic gaat door dankzij crowdfunding

kotic twitterHet is K-otic gelukt om via crowdfunding de 25.000 euro in te zamelen en gaan hiermee een reünieconcert op 10 december te geven. K-otic laat weten dat ze in de Heineken Music Hall een concert gaan geven met band.
Anna, Bart, Bouchra, Martijn, Rachel, Sita en Stefan werden in 2001 bekend dankzij het televisieprogramma Starmaker. Voor de camera’s in het voormalige Big Brother-huis werden zeven jongeren verzameld en klaargestoomd om de bühne op te gaan. Na drie maanden was K-otic het resultaat. Hun single Damn I Think I Love Youkwam binnen op nummer één en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. DebuutalbumBulletproof werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar. De band besloot in 2003 de stekker uit het avontuur te trekken vanwege afnemend succes, nadat Sita de groep twee jaar eerder al had verlaten voor een soloavontuur. (laatste lees meer info AD, foto twitter K-otic)