Colinda & Daisy nemen clip van nieuwe single op in Broekhoven

colinda daisy laatAls je het over de Tilburgse wijk Broekhoven hebt, denk je gelijk aan Roy Donders. Ruim 10 jaar geleden nam de bekendste stylist uit het zuiden het vrolijke nummer ‘Laat de boel de boel nou maar’ op. De tekst van het door Diana Theunissen nummer ‘Laat de boel de boel nou maar’ sprak zangeres Colinda erg aan en zag een derde duet met haar dochter Daisy wel zitten.

 

In de studio van haar vaste producer Harald Queens werd vervolgens een eigentijdse versie van het lied opgenomen.

Colinda & Daisy komen ook uit Tilburg en vonden het een uitdaging om de clip in gepaste stijl op te nemen. ‘Roy is onze Tilburgse trots en z’n huispakken vinden we geweldig’, laat Colinda weten. In felgekleurde huispakken bezochten de dames een kapsalon, een pedicure en een grote villa met oprijlaan in Broekhoven. Het resultaat is echt volks.

Moeder en dochter hebben de smaak goed te pakken. Hun eerder uitgebrachte singles ‘Mannen, mannen, mannen’ en ‘Mijn kijkdoos’ kregen veel airplay bij de bekende Nederlandstalige radiostations. ‘We hebben al plannen om in 2017 een gezamenlijk album te lanceren. Daisy heeft dezelfde stem als mij toen ik haar leeftijd had, dus wie weet wat er allemaal nog zit aan te komen’, vertelt Colinda die overigens ook gewoon solosingles blijft maken. Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda. Voor boekingen: Guus Pronk 06 52 40 55 14. Voor overige informatie: Roy Schapendonk 06-48 74 96 78.