Chris de Roo is tot over zijn oren verliefd op een Braziliaanse vrouw.

wal 125x124 Std [379-586]Chris de Roo is tot over zijn oren verliefd op een Braziliaanse vrouw. Dit is het speciale ingrediënt voor zijn nieuwe single: Obrigado. De tekst gaat over het tot stand komen van hun relatie en de muziek bevat Braziliaanse invloeden. De Drentse zanger heeft nu bijna een jaar een relatie met de Braziliaanse Kelia.

Hij denkt alleen maar aan haar en daarom lag het voor de hand om daar een single over te maken. Producer Martin Sterken begon te schrijven over het tot stand komen van de relatie en het was een schot in de roos.

De tekst van Obrigado is autobiografisch en de muziek is precies wat Chris de Roo voor ogen had. Hij had een aantal eisen voor zijn nieuwe single: “De single moest vrolijk worden, een lekker meezinggehalte hebben en ik wilde graag een vleugje Braziliaans erin hebben.”, aldus de Roo. Martin begon aan de hand van deze inbreng muziek bij de tekst te maken en het was direct wat Chris de Roo bedoelde.