‘Allermooiste Glimlach’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst - voorkant hoes- Allermooiste GlimlachZes maanden na de hit ‘Zo Verwend’ komt Wesly Bronkhorst met het nummer ‘Allermooiste Glimlach’. Deze plaat is de eerste single na de release van alweer zijn derde album genaamd ‘Op Weg’. Een heerlijk uptempo nummer dat nu het voorjaar voor de deur staat een logische keuze is. De ‘Allermooiste Glimlach’ maakt blij en blijft na één keer gehoord te hebben in je hoofd zitten.

 

Een geweldige plaat die in de kroegen en zeker op de komende festivals deze zomer, voor heel veel feest en gezelligheid zal gaan zorgen. Kortom een echte Bronkhorst plaat. De ‘Allermooiste Glimlach’ is net als de vorige single geschreven door Bronkhorst & De Bruijn en is geproduceerd door Manfred Jongenelis in de studio van Manfred Recordings.
Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl