Nederland omarmt Sani van Mullem

Sani-van-MulVia de Gipsy Kids met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt, en de Gipsy Boys belandde Sani van Mullem bij The Rosenbergs waarmee de geboren Helmonder de hele wereld over trekt. Door een fraaie overwinning bij een talentenjacht mocht Sani de hoofdprijs incasseren; deze bestond uit het opnemen bijgedragen aan het welslagen van de officiële lancering van deze nieuwe release van Rood-Hit-Blauw Produkties.

Deze verrassende, eigentijdse en dansbare single met pakkende beat is afkomstig uit de studio van DJ Galaga en zal naar verwachting deze lente en komende van een single en videoclip. Zo maakte ons land in 2013 kennis met Sani van Mullem als zanger die destijds zijn solo debuutsingle ‘Wat doe jij met mij’ aan het publiek mocht voorstellen. Als de 38-jarige zanger begin vorig jaar deelneemt aan Bloed Zweet en Tranen is dat aanleiding om ‘Zonder Jou’ van André Hazes op single te zetten.

24 maart jl. is de nieuwe single van Sani van Mullem (38)´Kom maar bij mij´ feestelijk gelanceerd in Helmond. Ivo Franklin presenteerde het evenement waar vele artiesten met hun optredens hebben zomer veelvuldig gaan passeren bij de radiozenders. Echt een track om in de gaten houden en eentje die Sani van Mullem nadrukkelijk in de picture zet! De zanger runt samen met Marian Mayloo het artiesten en Evenementen bureau Mayloo Evenementen bij wie Sani dan ook exclusief te boeken is.

www.maylooevenementen.nl  www.sanivanmullem.com

De CD single ‘Kom maar bij mij ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.