Stevan Bloema steekt ‘Ik wil vrij zijn’ in verfrissend nieuw jasje

stefan bloema ik wilEen groot aantal liefhebbers van het Nederlandstalige lied zullen na het horen van Stevan Bloema’s nieuwe single ‘Ik wil vrij zijn’ zeggen…hey…dat nummer ken ik. Zoals bekend heeft Stevan in oktober 2015 een platencontract getekend bij Cornelis Music. Omdat platenbaas Robby Langendorff vanaf het begin al helemaal weg van dit gezellige nummer besprak hij met Stevan en producer Terry West of ze het een goed plan vonden om er een verfrissende nieuwe versie van te maken.

Iedereen was het daarmee eens en het plan werd verder uitgewerkt.

Stevan laat weten dat Terry West in deze opname veel gebruik heeft gemaakt van z’n synthesizer. ‘Het nummer komt daardoor een stuk vrolijker over’. Helaas heeft de 2015 versie niet de nodige promotie gehad die het moest hebben. Ook is er een nieuwe clip opgenomen die ‘Ik wil vrij zijn’ beter belicht. We hebben er alle vertrouwen in dat het nu met behulp van Score Promotions beter zal gaan.

De zanger uit Roodeschool schrijft al z’n liedjes zelf. ‘Ik ben er elke dag mee bezig. Muziek brengt veel in me los. Als ik dat kan verwoorden in een lied geeft me dat een berg voldoening. Ik heb al een aantal nieuwe nummers geschreven. Het is de bedoeling dat er in de loop van het jaar een album wordt uitgebracht met hoofdzakelijk nieuwe liedjes’, aldus Stevan. Meer info: www.stevanbloema.nl