Na 30 jaar Golden Earring weer ‘LIVE ON THE BEACH’.

golden earring beachPrecies 30 jaar geleden, in de zomer van 1986 gaf de Golden Earring een concert op het strand van Scheveningen.  Het Noorderhavenhoofd werd volledig op zijn kop gezet en velen beleefde deze legendarische avond met hun mee. De band heeft zich lang afgevraagd, of ze dit nog een keer wilde doen. En het antwoord bleek simpel….. een feestje zoals als toen met jullie van toen en nu!

 

De Ticketsales start morgenochtend om 10.00 uur via: www.liveonthebeach.nl 

 

 

Precies 30 jaar geleden, in de zomer van 1986 heeft Golden Earring een legendarisch concert op het strand van Scheveningen gegeven. Het Noorderhavenhoofd werd destijds door de band volledig op zijn kop gezet en naar schatting ruim 100.000 uitzinnige fans beleefden deze avond mee. Inmiddels vijftig jaar in het vak en Cesar, Barry, George en Rinus rocken nog steeds harder dan een met ruw diamant gewapend blok granieten beton. Als ware podiumbeesten treden ze nog altijd op in uitverkochte zalen, feesttenten en theaters.

De hits ‘Radar Love’, ‘When the lady smiles’ en ‘Twilight Zone’ zijn over de hele wereld bekend en de mannen toerden regelmatig door de Verenigde Staten. Met diverse hits en prijzen hebben zij de status van een rockband in Nederland waar je ‘u’ tegen zegt; geen enkele andere Nederlandse band die in de buurt van deze status komt. Ze vroegen zich 30 jaar geleden af wat ze na die glorieuze triomf op het Scheveningse stand zich nog konden wensen in hun verdere carrière. Het antwoord is simpel, om na 30 jaar het vertrouwde geluid van de branding op het strand weer plaats te laten maken voor een onvergetelijke avond!! Een feestje zoals toen, met de fans van toen en nu, die totaal uit hun dak gaan op de muziek van deze legendarische rockband. Als dit geen uniek feestje wordt…

Barry Hay: “Ons eerdere concert op het strand in 1986 is voor ons en de bezoekers de boeken in gegaan als legendarisch en dat belooft het 9 september weer te worden. We hebben er enorm veel zin in om weer in Den Haag op het strand te spelen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de mensen die er 30 jaar geleden bij waren er nu weer bij kunnen zijn.”
De support acts worden verzorgd door: Pat Smith en Piñata.