11-JARIGE JAMIE VAN BOXTEL DROOMT VAN DE TOP

jamie coverDe 11 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel presenteert vol trots zijn nieuwe single “Dit Liedje”. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Met zijn nieuwe single “Dit Liedje” worden dan ook de eerste stappen in die richting gezet.

Eerder bracht Jamie al de twee singles “Mijn Lieve Oma” (geschreven door Frank van Etten) en “Hey Lieve Meid” op de markt en met zijn nieuwe single laat Jamie zien dat hij een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt en klaar is voor het “grotere” werk.

Met deze productie van Mario Veldman en het door Pascal de Vormer geschreven liedje in combinatie met zijn geweldige uitstraling zal Jamie vele harten voor zich winnen. De videoclip van “Dit Liedje” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. Jamie zal tevens zijn opwachting maken in diverse TV programma’s, waaronder Toppers van Oranje.