Zwarte Cross hervat verkoop campingtickets!

zwarte-crossVorige week staakte de Zwarte Cross de verkoop van campingtickets. Zwarte Cross is verheugd nu te kunnen melden dat de grondeigenaar en organisatie na goed overleg overeenstemming hebben bereikt. De kassa voor campingtickets kan daarom weer open.

Campingtickets gaan donderdag 25 februari om 10:00 uur weer in de verkoop. Geldige toegangskaarten voor het festival in Lichtenvoorde zijn uitsluitend te koop via www.zwartecross.nl/tickets en alle Primerawinkels in Nederland. Inmiddels is bijna 90% van de campingtickets verkocht. Vorig jaar was de camping in de voorverkoop uitverkocht.
Het adagium van de Zwarte Cross 2016 is ‘Say yes to apartigheid!’. Dat komt duidelijk naar voren in de programmering van het festival. Iedere week worden nieuwe namen bekendgemaakt. De genres van de reeds geboekte acts lopen tijdens deze 20ste editie uiteen van metalcore tot Indonesische blues en van cabaret tot reggae en pantomime.
Bij de laatste bekendgemaakt acts hoorden onder andere The Partysquad en Vato Gonzalez. Maar ook theater (‘Een tante uit Aleppo en die komt, hiep hoi!’) ontbreekt niet op de Zwarte Cross. Het programma is nog niet compleet. In de komende maanden zal het festival de namen van nieuw geboekte artiesten, die op één van de 27 podia hun opwachting gaan maken, naar buiten brengen.