William Burg zet stap op succesladder !

William-Burg geef mijHet lijkt weliswaar nog ver weg maar later dit jaar viert William Burg tijdens de jaarlijkse fandag zijn 5-jarig artiestenjubileum. Op 15 oktober zal een tent verrijzen op het terrein van Partycentrum De Hooghei in Berlicum en zullen collega artiesten als Django Wagner, Henk Bernard, Rob van Daal, Mike Peterson, Jeffrey Heesen, Jaman en vele anderen, dit heugelijke feit kracht bijzetten middels gezellige optredens.

Tickets voor dit door Ivo Franklin en Ben Franswa gepresenteerde evenement zijn, inmiddels al te bestellen. Het “Best bewaarde geheim van Brabant” is William Burg ondertussen allang niet meer.
De in 1974 geboren Bosschenaar heeft binnen die paar jaar al twee albums en een flinke rij singles op zijn naam weten te zetten. Wat te denken van al die uitverkochte fandagen van de afgelopen jaren of die spraakmakende realitysoap ‘Echte Ware Liefde’ op You Tube, die inmiddels al meer dan 10.000 kijkers trok. Het staat vast; William Burg heeft dé gunfactor bij het publiek! Zij zullen zich dan ook vast prima gaan vermaken met zijn nieuwe single: ‘Geef mij haar terug’. Volgens velen een volgende stap op de succesladder! Een lied geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Jeffrey Weber, inderdaad.. de zoon van! Het vlotte levenslied vol melancholie en ambiance, is opgenomen bij Manfred Jongenelis en verschijnt zoals vertrouwd via Rood-Hit-Blauw Produkties.
De CD single ‘Geef mij haar terug ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.