Vijf maanden cel geëist tegen zanger Ben Saunders

ben saunders eigenHet OM heeft donderdag vijf maanden cel geëist tegen Ben Saunders voor de mishandeling van een verkeersregelaar op 5 mei, aldus Shownieuws zojuist. Tegen broer Jamie werd 4 maanden geëist, plus het uitzitten van een eerdere voorwaardelijke straf van zes maanden. Pa Saunders hoorde een eis van 180 uur.

 

De strafeis voor Ben valt relatief laag uit ten opzichte van die voor zijn broer, omdat Jamie heel wat meer op zijn kerfstok heeft. Ben heeft ook spijt betuigd. Over vader Saunders zei de Officier van Justitie: “Wat voor grootvader wil je zijn? Eentje die te beroerd is om om te rijden en het oké vindt om regelaar te sarren?”, zo bericht rechtbanksverslaggever Saskia Belleman vanuit de rechtszaal. “Bullshit”, was de eerste reactie van broer Dean Saunders.

Corrigerende tik
Ben Saunders reageerde vorig jaar als door een wesp gestoken op de berichtgeving over de mishandeling.

Ben, de eerste winnaar van The Voice of Holland, zou een vrijwilliger onder meer een hersenschudding en een kaakfractuur hebben bezorgd, samen met zijn broer Jamie. “Ja ik heb een goede corrigerende tik gegeven aan iemand die … Te ver zijn gegaan in mijn ogen ze stonden met zes man om hem heen en werd heen een weer getrokken! Dit is mijn vader en zal dit nooit toelaten. Ik heb mijn principes! En belangrijk ik heb mijn familie nog! En heb geen spijt dat ik niet ben weggelopen en zeker niet omdat ik mijn vader alleen liet staan! Ik zal er voor moeten boeten, zonder moeite met geheven hoofd! Give respect, get respect – Ben Saunders”

Bron Shownieuws SBS6.

Broer en ook zanger Dean Saunders zojuist op Instagram; The truth… The whole truth and nothing but the truth …. met in een afbeelding de woorden; Keep Calm and put Family First.

.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial