Verstappen weet het zeker “ Niemand is meer”

verstappen niemandIn de jaren 90 was het nummer “ Helemaal niets” meer dan regelmatig op de vaderlandse radio te horen. Scoorde in de hitlijsten en mag vanaf dat moment het label klassieker dragen want nog (bijna) wekelijks hoor je het nummer op een van de landelijke radiozenders. Daarna kwam “ Zij is een wonder” en ook dat nummer deed het boven verwachting. Nu jaren later is rond de zanger van toen Roland Verstappen een band gevormd met de naam Verstappen en deze band is zeer succesvol tijdens de live optredens.

De van oorsprong Brabantse, nu in België woonachtig, singer/songwriter heeft met de band nu ook een single uitgebracht. Een single geschreven door Roland Verstappen samen met Ferdi Lancee heeft de titel “ Niemand is meer” waarin in ruim 3 minuten wordt uitgelegd dat er geen verschil is tussen de mensen waar je ook vandaan komt. We zijn allemaal gelijk. Een sterke tekst met een sterke sound dat is Verstappen en dat laten ze horen op deze debuut single. Een single zowel uitgebracht in Nederland als België op het Eaden Music Production label. “ Niemand is meer” is vanaf heden te verkrijgen via de reguliere cd speciaalzaken – te horen via de streamingsites en te downloaden via de legale download portals. Natuurlijk aan te vragen via alle radiozenders in Nederland en Belgie. Voor meer informatie kijk op www.verstappen-band.nl of via www.cvsmusic.nl