The Common Linnets zoeken de intimiteit op van het theater

TCL Theatertour 2016 Flyer voorkantNa onlangs een succesvolle clubtour te hebben afgesloten in een volle grote zaal van het Tilburgse 013, spelen The Common Linnets vanaf dinsdag 5 april in de Nederlandse theaters. Tijdens deze tour zullen Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby hun repertoire, aangevulde met een aantal covers, in een bijzonder en intiem jasje steken.

De tour wordt op zaterdag 28 mei afgerond met een optreden in Doetinchem. Op vrijdag 20 mei doet de band een exclusief optreden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Met vlekkeloos samenspel en goed uitgedachte harmonieën bewijst de band dat ze niet alleen op plaat maar zeker op het podium een muzikale eenheid is. Een eenheid die live nog beter tot zijn recht komt in de intieme sfeer van een theater. Ilse: “We zijn deze band begonnen puur vanuit de liefde voor muziek, om iets te creëren dat vanuit het hart komt. In de intimiteit van het theater, waarin veel ruimte is om echt te luisteren, komt die passie nog meer tot uiting. We kunnen bijna niet wachten!”

 

https://www.topticketshop.nl/the-common-linnets