Single presentatie Frank van Etten.

Frank-Van-Etten-Ik-Wil-Met-Je-Dansen_550px_pngFrank van Etten, pas 34 en al bijna 25 jaar zanger. Hij begon als 9-jarige ‘Frank Boy’ en had op z’n 19de al zijn eerste grote hit, de gouden klassieker ‘Leef als een zigeuner’, te pakken. Frank van Etten verrast nu met ‘Ik wil met je dansen’, zoals grote artiesten dat doen van tijd tot tijd. Van Etten is de echte levende levenslied zanger, omdat hij zijn emoties vertaalt in tekst en muziek.

 

Zijn liedjes komen rechtstreeks uit het leven; ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Hoe zal het zijn’ zijn gouden hits, die veel steun en troost bieden. Maar Frank van Etten is bovenal een fantastische zanger,die buiten de tranentrekkers om ook een feestje maakt van jou dag/avond.

11 Maart staat er een fantastische avond gepland waar jij bij kan zijn. Check de poster voor meer info of ga naar www.ikwilmetjedansen.nl

 

Frank van etten poster Ik wil met je dansen