Robbie te Pas – Die jongen van het café

RobbietePasDiejongenvanhetcafWebsiteDe Haagse zanger Robbie te Pas begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafés, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen.

 

In 2007 komt vriend en collegazanger Peter la Haye naar Robbie toe met het idee om een eigen single op te nemen. En die komt er ook, want in maart 2008 brengt Robbie zijn eerste single uit genaamd: “Corazon Latino”, een Nederlandstalig liedje op een Spaanse melodie.

In november 2008 brengt Robbie wederom een single uit genaamd: “Ik voel me los”. Op deze single komen maar liefst 2 eigen liedjes met de titels “Ik voel me los” en “Mooie meid”. In augustus 2010 volgt de vrolijke single “Jij bent mijn leven”, een vrolijk lied met gitaren en accordeon en een bijbehorende videoclip.

Hierna is het even rustig rondom Robbie te Pas, maar in 2014 besluit Robbie dat het wel weer eens tijd wordt om iets nieuws te gaan opnemen en uit te brengen. En met succes, want in 2015 brengt hij onder het label TipTopNL een mooie cover van Andre Hazes uit met de titel: “Het maakt me niets meer uit”. Een gezellig melodie met Gipsygitaren en accordeon muziek, wederom begeleid door een prachtige videoclip die wordt geproduceerd door Kaska producties.

Inmiddels is het alweer een aantal maanden geleden dat Robbie een nieuwe single heeft uitgebracht maar deze laat niet lang op zich wachten… In oktober 2015 stapt Robbie opnieuw naar La Haye Sound Productions voor de productie van “Die jongen van het café”. De release van de single en de videoclip wordt opnieuw verzorgt door het label TipTopNL en cd-persing en digitale promotie worden uitgevoerd door UltimateDisk.nl.