RICK ASTLEY & ROBIN S NIEUWE GASTEN BIJ TOPPERS IN CONCERT

toppers 2016Ook al Toppers kriebels? Op VRIJDAG 13, ZATERDAG 14 en 1e PINKSTERDAG 15 MEI barst het disco geweld in alle hevigheid los in de Amsterdam ArenA tijdens de ‘ROYAL NIGHT OF DISCO EDITION’ van Toppers in concert 2016! Nog enkele maanden voorpret en op zoek naar de leukste disco-outfit. Tijdens de 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ nemen Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger je mee naar de zorgeloze tijd van de DISCO!

 

Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Eerder kondigden zij al aan dat de DOLLY DOTS, 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR, GLENNIS GRACE, AD VISSER & PENNEY DE JAGER hun opwachting zullen maken. Vandaag kondigen René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom aan dat de Engelse popster RICK ASTLEY en de Amerikaanse zangeres ROBIN S de ‘Royal Night of Disco’ komen versterken.

RICK ASTLEY scoorde eind jaren ’80 grote internationale hits als ‘Never Gonna Give You Up’, ‘Whenever You Need Somebody’ en ‘When I Fall In Love’ en verkocht wereldwijd ruim 40 miljoen platen.

De Amerikaanse ROBIN S scoorde wereldhits met ‘Luv 4 Luv’ en ‘Show Me Love’, het nummer dat nog veelvuldig in remixes wordt gebruikt en vorig jaar in de uitvoering van Sam Feldt opnieuw een wereldhit werd.

Alleen de allergrootste discoknallers vormen de rode draad, maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, worden ook de andere genres niet vergeten! De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ‘80! De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ discofeest van het jaar!

Voor het ‘Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ zijn nog tickets verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. of 0900-0088 (tickets voor de 2e ring uitsluitend nog verkrijgbaar via www.vakantieveilingen.nl).