Peter La Haye komt met remake van zijn 1e single uit 1994!

PeterLaHayeSimpelwegWebsiteDe in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Zijn nieuwste single met de titel “Simpelweg” is een remake van zijn 1e single uit 1994 die hij in een nieuw eigentijds jasje heeft gegoten. Het nummer is destijds door Mike Peterson geschreven voor de toen 15 jarige Peter.

 

De inmiddels 37 jarige Peter is de afgelopen periode druk bezig geweest met de productie van zijn nieuwe album. Maar na de afronding van de track “Simpelweg” wist hij het zeker, dit moest de nieuwe single worden!

Niet alleen zelf gezongen, maar ook geproduceerd in zijn eigen studio en ondersteunt door live ingespeelde instrumenten. Peter werkte hiervoor nauw samen met fenomeen en gitarist Jan Buis (oud gitarist voor o.a. Andre Hazes). De nieuwe single is geïnspireerd door dance/volk invloeden uit de jaren 90, maar is gegoten in een verrassende eigentijdse 2016 sound!

Voor de release en promotie van deze single is Peter een exclusieve samenwerking aangegaan met UltimateDisk van Maurice Edelenbosch en de Plug wordt ditmaal verzorgd door Pim van der kolk. De release staat gepland op 22 februari en zal worden ondersteund door een fraaie videoclip.