Oliver verovert de harten in Vlaanderen en Nederland met nieuwe single

oliver dit is mijn levenOliver Smeyers is begin 20 heeft autisme en gaat naar een dagcentrum. Op het podium voelt hij zich als een vis in het water. Hij wil niets liever dan achter de microfoon op een podium zijn artistieke kunsten laten horen. Oliver is, als Miss Montreal een stotteraar, maar zodra er een microfoon in de buurt is verdwijnt het als sneeuw voor de zon en zingt hij in perfect Nederlands.

Op vele zenders is Oliver al te horen en allemaal met als doel podia te zoeken waarop deze zanger kan laten horen wat hij in zijn mars heeft.
Met enige trots kunnen we dan ook zeggen dat die zoektocht gelukkig niet beperkt blijft tot Vlaanderen maar dat ook Nederland wordt betrokken hierin. Voor iedereen die voor het eerst met Oliver kennis maakt zal na het beluisteren van deze single zeggen “ hopen dat we meer van hem gaan horen” . Voor een ieder die weet wie Oliver is en wat de kwaliteiten zijn is blij met deze nieuwe single DIT IS MIJN LEVEN. Vanaf heden verkrijgbaar via de download portals en de streamingsites