‘Oh was JOHN DE BEVER maar rijk en niet zo knap’

John de Bever - Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap - CoverLijdt John de Bever aan zelfoverschatting of hangen er in zijn huis misschien geen spiegels? De volkszanger doet dezer dagen namelijk een wel heel opmerkelijke uitspraak: ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’. We kunnen gerust zijn: het betreft hier slechts de titel van zijn gloednieuwe catchy solosingle die platenmaatschappij Berk Music 4 maart aanstaande uitbrengt. Een titel dus met een knipoog…

 

Dat John de Bever alle reden heeft om te lachen staat vast. Nog steeds scoort hij met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. De bijbehorende videoclip is inmiddels zelfs meer dan 1.750.000 keer bekeken. Zijn nieuwe singel ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ is de voorloper van het speciale album met Marianne Weber, dat op 24 april tijdens de compleet nieuwe theatershow wordt uitgebracht.

Een feestelijke verrassing
Feestminnend Nederland wordt zonder meer verrast door de aanstekelijke nieuwe single van John de Bever. De humoristische tekst, die erom vráágt mee te zingen, wordt vergezeld door een verrassend vrolijke en opzwepende melodie. In de videoclip wordt het verhaal op een even bijzondere als grappige manier uitgebeeld. Met ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ hoopt John de Bever het gewonnen publiek voorgoed aan zich te binden!

Compleet nieuwe theatershow
Tijdens de compleet nieuwe theatershow van John de Bever op 24 april in het Theater aan de Parade in Den Bosch beleeft de carrière van de sympathieke zanger opnieuw een hoogtepunt! Het album dat hij opnam met Marianne Weber wordt op een feestelijke wijze aan het publiek gepresenteerd en bevat, naast duetten, solostukken van beide artiesten. Voor John de Bever komt hiermee een lang gekoesterde wens uit.

De nieuwe single ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ inclusief ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ en ‘Een Ode Aan Eddy Wally’ is vanaf 4 maart verkrijgbaar en legaal te downloaden.

Meer informatie: www.JohndeBever.nl / www.BerkMusic.nl