NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN HEIMAN IN ‘KOM, VERGEET AL JE ZORGEN MAAR’

Kevin Heijman kom vergeetMet de positieve, uptempo en vrolijke track ‘Kom, vergeet al je zorgen maar’ brengt Kevin Heiman een vervolg op zijn zomerse single ‘Jij bent de zon in m’n leven’. De single en videoclip zullen op 1 februari verschijnen via de download en streaming portals.

 

Kom, vergeet al je zorgen maar

De single ‘Kom, vergeet al je zorgen maar’ is de tweede single die in het hernieuwde team rondom Kevin Heiman uitgebracht wordt. De single werd geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert en gemixt door Sonic Solutions, die eerder verantwoordelijk waren voor verschillende succesvolle Nederlandstalige singles. De single zal op maandag 1 februari uitkomen via platenmaatschappij / management ABC Entertainment.

De single is te streamen via o.a. Spotify en Deezer en te downloaden via o.a. iTunes en de andere download platforms. De videoclip is o.a. te zien op YouTube.

 

 

Eerder bracht Kevin Heiman singles uit als ‘Jij bent de zon in m’n leven’, ‘Ik laat je nooit meer gaan’, ‘De zee zingt zijn lied’, ‘Geen grotere liefde’ en ‘Dansend in de zon’. Om op de hoogte te blijven van alle promotionele activiteiten en shows van Kevin Heiman kunt u terecht op www.kevinheiman.nl, Facebook.com, Twitter.com en Instagram.

 

 

 

.