Nieuwe single Van Huys Uit.

van huys uit pluk de dagSterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de nieuwe Nederpop band Van Huys Uit. Deze jonge gasten uit Alkmaar staan te trappelen om zichzelf overal te laten horen. Van Huys Uit bestaat uit Angelo Nannings, Raoul Bakker, Pim Kamp, Pieter Bakker en Sander van Truijen.

Frontman Angelo is de energieke leadzanger met een karakteristieke stem die wordt aangevuld door de meerstemmigheid van de overige bandleden. Het geluid van de band wordt gekenmerkt door een stevige ritmesectie, een nostalgische Hammond en een herkenbaar gitaargeluid. Dit maakt Van Huys Uit tot een frisse nieuwkomer in het Nederpop genre.
Na de singles Je Hoort Bij mij , Sta Hier Voor Jou, Dit Moet Wel Liefde Zijn en hun EP Sta Hier Voor Jou , is er nu een nieuwe single met de titel; Pluk De Dag.