Nieuwe single van Anita & Ed

anita en Ed liefde kl kindIeder jaar weten Anita & Ed ons muzikaal wel te verrassen. Van “ Wat eten we vandaag” via “ Meer dan een naam hier op de muur” naar “ Chinees Indisch Restaurant” ( al meer dan 200000 keer bekeken op You Tube) . Anita & Ed vele generaties zijn er mee opgegroeid. Regelmatig waren ze te horen in het 3FM van Coen & Sander. Maar alle successen wegen niet op tegen de ere titel die Anita & Ed onlangs kregen opgespeld.

Zij mogen zich sinds kort Oma & Opa noemen van Jayden. En die titel heeft ertoe bijgedragen dat Anita hiervoor speciaal een tekst heeft geschreven helemaal gericht op op dit heugelijke feit. “ LIEFDE VOOR DAT KLEINE KIND” is de titel en laat in ruim 3 minuten horen wat het doet met dit sympathieke Zeeuwse duo. Tevens is deze single de voorloper van een album die naar verwachting 1 mei zal gaan verschijnen. En 1 mei is de datum waarop een volgend feestelijke moment zal worden gevierd wat dan is het 40 jaar geleden dat Ed zijn muzikale carrière begon. Kijk voor de activiteiten rond het jubileum op facebook of via de site anitaened.nl