Nieuwe single Marco de Hollander

Marco de Hollander bij jou in je hart 2In 2015 scoorde Marco de Hollander boven verwachting met zijn singles ‘Jij bent de leukste’ en ‘Droomprins’. In 2016 gaat “De Vrolijkste Volkzanger van Nederland” hier nog een schepje bovenop doen. Heel Nederland en België zullen zijn nieuwste hit binnen de kortste keren uit volle borst meezingen!

 

“Bij Jou In Je Hart” is een volkse feestsingle mét een boodschap. “Je grote vlam zien te overtuigen van jouw liefde”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt.
De single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters. “Bij Jou In Je Hart” komt uit op het label van Platenmaatschappij NRGY Music uit Baarn. De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Redgell Media. Kortom de perfecte ingrediënten voor een dikke hit!

Marco de Hollander is een bezige bij. Naast zijn vele optredens in het land, wekelijkse radioprogramma’s bij RTV Hollands Midden en Sterren NL Radio, zal Marco de aankomende weken mede te zien zijn in de televisieprogramma’s Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, Euregiotap, Cliphuis en de splinternieuwe afleveringen van NL Party op RTL5. Tevens zal hij dit jaar met zijn enthousiasme de grote podia bestormen van onder andere het Mega Piraten Festijn, de Huishoudbeurs en Dutch Valley.