Nieuwe single Denny Braaf “Mijn Vaders Blik”.

Denny Braaf - voorkant hoes Mijn vaders blikDenny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die menig vrouw het hart sneller doet slaan. Bij het programma ‘Bloed, zweet en tranen’ op SBS6 werden zijn zangkwaliteiten en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme van Denny lijkt nu de weg naar succes ingeslagen.
In samenwerking met Studio One heeft Danny een nieuwe single opgenomen. Het is een nummer geschreven voor zijn vader die momenteel ziek is. Muziek, tekst en productie is in vertrouwde handen van Henny Thijssen Justin Pieplenbosch en Johnny Sap. Een artiest met muzikale ‘roots’ in hart en nieren! De officiële website van Denny Braaf; www.dennybraaf.nl