Nieuwe single 2W’s

2wsHet duo bestaat uit Paul & Danny ( vader & zoon ) Paul loopt al wat langer mee in de muziekwereld en deed z’n eerste optreden zo’n dikke 20 jaar geleden. Als bandartiest maar ook als zanger in een band maakte hij vele mooie dingen mee. De eerste opnames van Danny als zanger zijn ook al weer 20 jaar oud.. tja wat vliegt de tijd.
Danny kon de opname apparatuur in de woonkamer niet weerstaan als de boodschappen werden gedaan.. en zo maakte hij z’n eerste opname.. “ Ik hou van jou ”, was toen ( 1991 ) erg populair van Gordon. Toen Paul uiteindelijk besloot eind jaren 90 het kroegencircuit vaarwel te zeggen kwam het zingen op een wat lager pitje te staan, alleen op speciale gelegenheden, zoals een huwelijks
voltrekking of een gezellige buurt BBQ werd de microfoon nog gepakt. Mooi was de verrassing die Danny per e-mail naar Paul stuurde in 2008…. De oude orkestbanden van Paul waren gedigitaliseerd en Danny had de stoute schoenen weer aangetrokken om een nieuwe opname te maken. “ If You Know What I Mean ” van Neil Diamond was het begin van vele opnames die zouden volgen, weliswaar allemaal in de huisstudio.
Duetjes volgde al snel.. “ De vleugels van mijn vlucht ” van Paul de leeuw en “Ik ga niet echt” geschreven door Marc Daniels werden door velen goed ontvangen. Daarna was het weer even rustig, tot het moment dat de mannen besloten in het Sauerland, als zingende koks de gasten te verrassen…. Nou dat hebben ze geweten ! Wat een reacties en nog veel leuker en verschenen filmpjes op YouTube.. Nimmer was er gedacht aan opnieuw een carrière in de muziek, maar niets blijkt minder waar. Het avontuur in Duitsland is voorbij en na weer een aantal openbare optredens in Nederland hebben de mannen ,normaal optredend als Paul & Danny , besloten toch weer te gaan optreden en hebben daarvoor de 2W’s als artiesten naam bedacht, zij zullen vele duetjes ten
gehore brengen maar ook verbluffend mooie solo’s.
De eerste theatershow is achter de rug .. “ Het 2W’s A Meezing Feest “ en nu dan ook de derde echte single “ Jij en Ik “ !