Nieuw album Willem Barth ; duet met Martin Morero.

willem barth album 22 2Afgelopen zaterdag presenteerde Willem Barth zijn nieuwe album Het Beste Van Willem Barth. De CD-presentatie in zijn woonplaats Doetinchem, was 6 weken eerder al compleet uitverkocht. Diverse collega’s zoals John West, Stef Ekkel, Grad Damen en Ferry de Lits traden op en feliciteerden de sympathieke volkszanger met zijn 10 jarig jubileum en bijbehorende verzamel CD.

 

Willem Barth, die 22 februari zijn 40ste verjaardag viert, werd aangenaam verrast door Martin Morero die middels een opgenomen filmpje liet weten al jaren groot fan te zijn van Willem. Ook liet Martin Morero, bekend van Gooische Vrouwen, weten dat hij op de verzamelaar toch eigenlijk nog wel een nummer vond ontbreken. Namelijk een duet tussen Morero en Barth Deze handreiking krijgt wellicht een vervolg in 2016. ‘Ik weet niet of hij serieus is maar ik ben fan van de personage Martin Morero, en hij zegt fan van mij te zijn dus wellicht zit een duet er wel degelijk in’ aldus een blij verraste Willem.

De CD Het Beste van Willem Barth is vanaf nu verkrijgbaar !