Matthijs Koning; Vrienden voor het leven!

matthijs koning vrienden voorHet leven met vrienden is veel leuker, dat vindt ook Matthijs Koning. Zijn nieuwe single ‘Vrienden voor het leven’ brengt een ode aan die mensen die het dichtst bij hem staan. Vrienden die hij al jaren kent en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Waarmee je mooie momenten beleeft, naar feestjes gaat, maar die er ook voor je zijn in moeilijke tijden: échte vrienden heb je voor het leven.

 

De aanstekelijke melodie, pakkende tekst van Edwin Hoevelaak en veelzijdige stem van Matthijs zorgen ervoor dat je jezelf er snel op betrapt mee te zingen met een glimlach op je gezicht. Inmiddels is Matthijs geen nieuwkomer meer te noemen, zijn voorgaande singles zoals ‘Hemel nr.7’, ‘Hoor mijn hart’, ‘Gewoon genieten”, ’Hallo, hallo” ‘Sleutel van jouw hart’ werden goed ontvangen.

‘Vrienden voor het leven’ wordt uitgebracht door Holliwood Records uit Holten. Inmiddels is bekend dat het zangtalent van Matthijs al een paar generaties werd doorgegeven: zijn vader en opa gingen hem voor. Opa zong zelfs in het bekende Volendamse: ‘Duo de Koning’.