Marga Bult jaagt mannenharten op hol als ‘pitspoes’

marga bult rtvoostcreditsMarga Bult houdt de gemoederen weer bezig. Ze plaatste gisteren deze pittige foto op haar facebookpagina. Ze schreef daarbij: “Zo dan…deze fotosessie heeft ze ook weer achter de rug. En wees eerlijk, die 4 strakke turbo knalpijpen zien er wel heel errug mega gaaf uit…VROOMMM” Marga Bult kreeg bijna 400 reacties op dat bericht. Maar was zij het wel echt zelf?

 

Haren korter en benen langer
Vandaag schreef ze een reactie onder het bericht: “Dank voor de vele reacties, grappig om te lezen dat velen te misleiden zijn door het plaatsen van deze foto. Ik zou het hebben kunnen zijn…. Edoch mijn haren zijn wat korter en mijn benen wat langer! Af en toe is het ogen openend te zien, wat zo’n plaatje met name met de mannen doet! Inmiddels ruim 50 Prive berichten binnen met uitnodigingen voor koffie, wijntjes en andere bevallige voorstellen….

marga bult rtvoostcredits

Dames daarentegen vonden het belachelijk dat ik me als 50 plusser voor zo’n fotosessie leende en dachten voornamelijk dat ik nav mijn scheiding het geld wel goed zou hebben kunnen gebruiken! Haha…hilarisch!”

Credits; RTVOOST