Marco Borsato wint twee 100% NL Awards

marcoborsato0628marita150Naast Album van het jaar, wint Marco Borsato ook de 100% NL award voor Zanger van het jaar. “Alle mensen die gestemd hebben fantastisch, ik heb er geen woorden voor…”, reageert Marco, aldus de site 100%

 

Marco Borsato is volgens hun een zeer terechte winnaar. Want hij heeft het er maar druk mee gehad vorig jaar: een nieuw album ‘Evenwicht’, twaalf keer uitverkocht Symphonica in Rosso, een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds, de productie van de musical Sky en het coachen van winnares Maan in The Voice of Holland. Wat een jaar weer voor Marco! O ja, en natuurlijk zijn 25-jarig jubileum.

Kenny B wint de 100% NL Award voor Doorbraak van het Jaar, Dotan wint de Award voor Hit van het Jaar, Miss Montreal kreeg de Award voor Zangeres van het Jaar en Kensington wint Award voor Band van het Jaar.