Kus van Guus Meeuwis.

guus meewis kus van mijGuus zijn nieuwe single ‘Kus van mij’ was vanmorgen voor het eerst te horen op de radio! Het lied komt van zijn laatste album MORGEN en laat een heel andere kant van Guus zien met folk klanken en bluegrass. Guus; ‘“Ik ben geen zanger die vastzit aan een bepaalde stijl. Dat beschouw ik als een grote vrijheid. Ik doe dit inmiddels 20 jaar, maar alles ligt nog steeds open. Heerlijk!” aldus Guus.

 

Met trots mag Guus afgelopen weekend vertellen dat hij volgend seizoen plaats gaat nemen in de bekende rode stoel van The Voice of Holland!

Guus; “Vanaf het eerste seizoen heb ik geregeld de vraag gekregen om coach te worden en het is geen geheim dat ik zo mijn twijfels had. Gesprekken met Marco en later ook Anouk hebben mijn mening bijgesteld en uiteindelijk was het mijn dochter die me verboden heeft nog een keer nee te zeggen haha! Ik krijg te maken met een loodzware erfenis, want Marco is een fantastisch en succesvol coach. Maar ik kijk er onwijs naar uit. Het is een heel nieuw avontuur. Een strategie heb ik nog niet, wel heb ik natuurlijk een voorliefde voor het Nederlandse lied. Wie weet gaat dat straks een rol spelen in mijn keuzes. Authenticiteit vind ik het allerbelangrijkste in muziek. Ik ben niet van plan om iemand te veranderen, daar geloof ik niet in. Wel lijkt het me een uitdaging om iemand te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik ben vooral van plan om met open vizier aan dit nieuwe avontuur te beginnen en rustig af te wachten wat er allemaal op me af gaat komen!”