“ Kom kus me nog een keer” Burdy kan er geen genoeg van krijgen

burdy Kom kus me nog een keer A 2Het feestbeest oet Grunnen laat weer van zich horen en hoe. Burdy is al jaren een begrip in Noord Nederland en de laatste jaren hoor je steeds vaker ook in de rest van het land de muziek van deze Groningse zanger.  De aller nieuwste single van de Groninger zanger Burdy met een dubbele A kant 1.”Kom kus me nog een keer” en 2 “Ik hou van jou” .
Met zijn nieuwste plaat doet Burdy weer een gooi naar de hoogste tree op de muziek ladder en hoopt hij op een goede airplay bij de radio stations in Nederland. Het nummer Kom kus me nog een keer is een vrolijk up tempo nummer met een echte schlager sound. De tekst is weer geschreven door Burdy die zo zijn eigen gevoel in de plaat legt.
Ook het 2e nummer schreef Burdy voor zijn eigen vrouw welke hij als verrassing op zijn 20 jarig jubileumfeest voor haar zong. Er werd toen al gezegd dat hij het nummer als single moest brengen en nu paste het nummer perfect bij de eerste track en is het plaatje compleet. Het jaar 2016 wordt een druk jaar voor Burdy want naast het uitbrengen van een aantal singles zijn er plannen voor een DVD en een album en staat vast dat op 11 februari 2017 het 25 jarig jubileum wordt gevierd. Al het laatste nieuws over de single , de plannen en het feest vindt je natuurlijk op de facebook pagina van Burdy