Kian Derry brengt wederom ode aan Eddy Wally

Kian DerryDe Vlaamse zanger Kian Derry groeide op met de muziek van zijn grote idool Eddy Wally. Nadat Kian op de hoogte was gesteld door het overlijden van Eddy Wally op 6 februari 2016 was hij even in schok. Een dag later werd de zanger overrompeld met telefoontjes met de vraag om zijn lied “Ode aan Eddy Wally” opnieuw te lanceren. In 2012 bracht Derry al een ode aan zijn grote voorbeeld in samenwerking met componist Martin Sterken.

 

Kian Derry twijfelde eerst om deze single opnieuw te lanceren, maar toch vindt hij het geweldig om zo zijn grote idool te eren. Het is niet alleen zijn grote idool maar ook zijn 2 zussen en broer waren grote fan van Eddy Wally. Daarom raakt het Kian Derry toch wel een beetje en heeft hij toch maar besloten om zo nog eenmaal Eddy te eren. Hij zag Eddy Wally als een grote show man, een man die menig vrouwen hartjes sneller liet kloppen, En met pijn in zijn hart neemt hij afscheid van zijn grote idool.

De zanger heeft gekozen om zijn gehele promotie en plugging over te dragen aan VHM Records in Nederland. Zijn single “Ode aan Eddy Wally” is geproduceerd in de studio van Martin Sterken. Kian Derry werkt al lange tijd samen met deze producer waarmee hij al vele singles en één full album heeft uitgebracht. Er zal op korte termijn een nieuwe single van Kian Derry verschijnen deze wordt medio april verwacht van dit jaar.