JOHN WEST TEKENT PLATENCONTRACT BIJ “CNR”

john west cnrMet heel veel trots kan zanger John West vertellen dat hij zijn handtekening heeft gezet onder een plantencontract bij “CNR” Na eerder al een samenwerking aan te gaan met Damms Management gaan ze nu samen met CNR bouwen aan de toekomst. Met een nieuwe single, het nieuwe album en het 10-Jarig Jubileum Concert staan er leuke dingen op het programma dit jaar.

 

John West; “Na het succesvolle duet met Lange Frans “Blijf bij mij” die de 2 Miljoen views op youtube haalde in een jaar tijd, zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan. Daarom zal op 19 Februari ons nieuwe duet uitkomen met de titel: “Lekkerding” Gevolgd door het nieuwe album een week later. Over het Jubileum Concert kan ik nog niet veel vertellen maar daar horen jullie later meer over”, aldus de zanger.